Коломийщина відзначила День захисника Вітчизни

26.02.2012
Коломийщина відзначила День захисника Вітчизни

У МБК «Народний дім» 23 лютого 2012 року проведено урочистості та святковий концерт до Дня захисника Вітчизни. Військовослужбовцям за сумлінне виконання службових обов’язків, зразкову військову дисципліну та з нагоди святкування Дня захисника Вітчизни голова Коломийської районної державної адміністрації Михайло Михайлович Негрич, міський голова Ігор Богданович Слюзар та голова районної ради Богдан Володимирович Болюк вручили спільні грамоти.

В привітальному слові М.М. Негрич відзначив: «в цей урочистий день ми вшановуємо всіх, хто причетний до цього високого звання, звання єдиного для всіх: від вкритих сивиною і увінчаних нагородами фронтовиків, до молоді, яка лише нещодавно одягла військову форму. У всі часи захищати рідну землю є справою честі та гідності мужніх людей, дійсних патріотів своєї країни, святим обов’язком кожного громадянина».

Також святкову доповідь проголосив Командир військової частини А1267 підполковник Роман Басараба.

В концертній програмі взяли участь оркестр народних інструментів «Трембіта» МБК «Народний дім», квартет Будинку культури с. Турка, ансамбль народного танцю «Дивограй» будинку дитячої та юнацької творчості, дует у складі Василя Свищука та Любові Будейчук, тріо бандуристів у складі Оксани Хім’як, Оксани Рудник, Любові Долаврук, учасник народного театру поезії «Орфей» Назар Семенчук, Микола Кавацюк, аматорський вокальний жіночий ансамбль у супроводі народного аматорського оркестру народних інструментів Будинку культури с.Княждвір, танцювальний колектив «Роксолана» ФСК «Локомотив».

Поділитися: