Коломийщина відзначила День Соборності та Свободи України

25.01.2013
Коломийщина відзначила День Соборності та Свободи України

22 січня 2013 року в Коломийському МПК «Народний дім» відбулися міськрайонні урочистості та святковий концерт з нагоди святкування Дня Соборності та Свободи України за участю ансамблю народної пісні та побутового танцю «Оксамит» м.Запоріжжя, який приїхав на Івано-Франківщину на особисте запрошення голови облдержадміністрації Михайла Васильовича Вишиванюка.

Голова райдержадміністрації Михайло Михайлович Негрич привітав усіх зі святом та відзначив, що святкуючи сьогодні День Соборності та Свободи України, ми вшановуємо нашу силу і міць в єднанні, адже саме єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших батьків!

З нагоди свята заступник міського голови Ігор Іванович Граділь проголосив урочисту промову про День Соборності і Свободи України, історичний нарис.

Молодіжна адміністрація при Коломийській райдержадміністрації взяла участь у молодіжній флешмоб-акції «Живий ланцюг єдності» від міської ратуші до Музею Писанкового розпису, нагадавши про події 1919 року, коли було проголошено акт воз’єднання Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки.

Поділитися: