Колегія відділу освіти райдержадміністрації

16.03.2012

14 березня 2012 року проведено колегію відділу освіти райдержадміністрації за участю заступника голови, т.в.о. керівника апарату райдержадміністрації Лесі Білищак.

Відповідно до порядку денного розглянуто три питання. Про стан методичної роботи у навчальних закладах району та про результати моніторингу володіння інформаційними технологіями керівниками загальноосвітніх шкіл району доповіла заступник начальника відділу освіти райдержадміністрації М.Боледзюк. Про стан обліку дітей і підлітків шкільного віку та забезпечення прав громадян на отримання повної загальної середньої освіти у Воскресінцівській, Іванівецькій загальноосвітніх школах І-ІІІ ступенів, Замулинецькому НВК, Годи-Добровідській, Кийданецькій, загальноосвітніх школах району доповів головний спеціаліст відділу освіти райдержадміністрації М.Яворський.

Рішенням колегії визначено:

- методичному центру відділу освіти вивчити до 01.08.2012р. систему методичної роботи Раківчицької ЗОШ І-ІІІ ступенів та рекомендувати директорам шкіл для використання в своїй діяльності;

- керівникам перевірених навчальних закладів звернути увагу на недоліки, виявлені під час перевірки;

- заступникам директорів шкіл: активізувати роботу шкільних методичних об’єднань; вивчити та впровадити в роботу методичний посібник «Шкільне методичне обєднання»;

- директорам загальноосвітніх навчальних закладів: інформацію та рішення колегії щодо стану виконання статей Конституції України, вимог Законів України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», виконання постанови Кабінету Міністрів України від 12.04.2000р. №646 «Про затвердження Інструкції з обліку дітей і підлітків шкільного віку» обговорити на чергових нарадах та педрадах; забезпечити виконання вимог пункту 1 статті 14 Закону України «Про освіту», пункту 1статті 18 Закону України «Про загальну середню освіту» та постанови Кабінету Міністрів України від 12.04.2000р. №646 «Про затвердження Інструкції з обліку дітей і підлітків шкільного віку»; забезпечувати стовідсоткову наявність підтверджувальних довідок про тих учнів, які здобувають освіту в інших навчальних закладах та випускників 9-х класів; здійснювати контроль за відвідуванням учнями школи.

Поділитися: