Інституту управління природними ресурсами - 25 років!

27.10.2023

Сьогодні відзначає свій 25 ювілейний рік - Інститут управління природними ресурсами. Інститут є структурним підрозділом ВНЗ Університет Економіки та права «Крок». Впродовж цих років в стінах інституту навчають нашу молодь фаховими спеціальностям, а саме готують спеціалістів за спеціальностями «Геодезія та землеустрій!, «Туризм і Рекреція», «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок», «Менеджмент», «Управління та адміністрування». Випускники вузу сьогодні працюють у різних сферах економіки, галузі земельних ресурсів нашого краю, є управлінцями та обіймають посади в державних структурах.

Присутні мали можливість взяти участь у науково-практичному семінарі на тему «Соціальні соціально- правові та економічні аспекти використання природніх ресурсів», на якому обговорювалися питання стану використання земельних ресурсів на території Коломийської та Надвірнянської територіальних громад, охорони земель, підготовки документації та проблеми що виникають сьогодні у громадах. Участь у заході взяли спеціалісти із земельних відносин територіальних громад Коломийщини.

Від імені Коломийської районної адміністрації привітала присутніх заступниця голови райдержадміністрації Ганна Кравчук.

Посадовиця подякувала викладацькому колективу за працю та навчання студентів, побажала міцного здоров’я, невтомної енергії, радості від досягнень, здійснення мрії, Перемоги і справедливого Миру.


Поділитися: