Інформація про захворюваність на COVID-19 в Коломийському районі

30.01.2023

Інформація про захворюваність на COVID-19 в Коломийському районі

За інформацією Коломийського районного відділу «Державна установа «Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» упродовж минулого тижня, з 23 по 29 січня, на Коломийщині медики зафіксували 32 нові випадки COVID-19, із 84 випадків на Прикарпатті.

Варто зазначити, що найбільша кількість випадків захворювання було зареєстровано у Городенківській громаді – 11, у Отинійській громаді – 9, Чернелицькій громаді – 6, а також в Коломийській громаді – 5 випадків.

В інших громадах району не зареєстровано жодного випадку захворювання. Від початку пандемії COVID-19 зафіксували у 37174 мешканців Коломийщини, зокрема у 3243 дітей.

Упродовж тижня летальних випадків з діагнозом COVID-19 не зафіксовано. Від початку пандемії в районі від недуги померло 780 жителів. На сьогоднішній день госпіталізовано до лікарень з діагнозом COVID-19 - 12 осіб.

Як нагадують медики, найнадійніший захист від тяжкого перебігу COVID-19 — вакцинація. Щеплення можна отримати у сімейних амбулаторіях, що функціонують в центрах первинної медико-санітарної допомоги та пунктах щеплення.

Будьте здорові!

Бережіть себе!

Поділитися: