Голова райдержадміністрації відзначив учасників ГО "Крила Карпат"

25.07.2024

Українська нація - непереможна! Щоб здобути нашу довгоочікувану Перемогу завжди маємо бути єдиними у згуртованості і боротьбі!

Сьогодні надзвичайно важливо допомагати нашим Силам Оборони. Коломийська райдержадміністрація з початку повномасштабного вторгнення започаткувала акцію "Дрон для ЗСУ", до якої долучаються працівники різних установ та організацій, благодійники, підприємці та небайдужі прикарпатці. В рамках цієї акції більше 4000 дронів було передано на фронт нашим Захисникам та Захисницям.

Відрадно те, що до таких акцій доєднюється наша учнівська молодь, яка з допомогою своїх наставників навчається керувати безпілотними літальними апаратами.

Нещодавно представники громадської організації "Крила Карпат" взяли участь та перемогли в обласних та Всеукраїнських змаганнях з авіамодельного спорту. Це було нелегко, потребувало великих зусиль і праці, але вони проявили найвищу майстерність у польотах на відкритій місцевості.

Голова Коломийської районної державної адміністрації Любомир Глушков привітав переможців та відзначив подяками за участь і перемогу на обласних та Всеукраїнських змаганнях учнівської молоді з авіамодельного спорту Станіслава Олексюка, Олега Дуденчука, Юрія Гуцуляка, Романа Волкова, Ярослава Витвицького.

Окрема подяка тренеру Тарасу Івасюку за вагомий особистий внесок у національно-патріотичному вихованні молоді, навчання учасників команди "Крила Карпат" та досягнення таких високих результатів.

Привітав переможців також головний командир Всеукраїнської організації "Тризуб" ім. Степана Бандери Олег Микитюк.

Далі Любомир Глушков передав команді "Крила Карпат" навчальний безпілотник, який послужить молодим сміливцям для вдосконалення своїх навичок. До слова, навчальний дрон придбано за сприяння громадської організації "Фонд підтримки гірсько-штурмової бригади "Едельвейс".

Разом до Перемоги!

Слава Україні!

Поділитися: