Голова райдержадміністрації Л.О.Глушков провів нараду з питань проведення 1 етапу 4 хвилі мобілізації

04.02.2015

2 лютого 2015 року голова Коломийської райдержадміністрації Любомир Олексійович Глушков провів нараду з керівниками силових структур, головами сільських рад району з питань проведення першого етапу четвертої хвилі мобілізації. В нараді взяли участь заступник голови райдержадміністрації Л.І.Михайлишин, голова районної ради Б.В.Болюк.

На порядку денному наради розглянуто питання про визначені законодавством порядок та завдання четвертої хвилі мобілізації, облік військовозобов’язаних, суспільно-політичну ситуацію в Україні у зв’язку з проведенням АТО. Також роз'яснено відповідальність за ухилення від призову.

Коломийським МВ УМВС України в Івано-Франківській області спільно з Коломийським ОМВК організовано розшук військовозобов'язаних, які не з'явились по повістці.

Військовий комісар Олег Миколайович Пархоменко доповів, що мобілізаційні плани на Коломийщині проходять згідно з планом незважаючи на окремі складнощі. По Коломийському району працювали мобільні групи, які виїжджали в сільські ради вручати повідомлення про необхідність з’явитись на медичну комісію у складі представника військового комісаріату, райдержадміністрації та міліції.

Пархоменко О.М. зазначив, що військовослужбовці, які призвані в 1 етапі 4 хвилі мобілізації, повністю забезпечені військовою формою.

З усіх питань розглянутих на нараді прийнято конструктивні рішення.

Поділитися: