Голова Коломийської районної державної адміністрації М.М. Негрич провів оперативну нараду з питань реалізації у Коломийському районі завдань Президента України В.Ф. Януковича щодо обговорення на місцевому рівні Концепції реформування місцевого самоврядув

03.12.2013

2 грудня 2013 року голова Коломийської районної державної адміністрації Михайло Михайлович Негрич провів оперативну нараду з питань реалізації у Коломийському районі завдань Президента України В.Ф. Януковича щодо обговорення на місцевому рівні Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні з першим заступником, заступниками голови, в.о. керівника апарату райдержадміністрації та начальниками структурних підрозділів райдержадміністрації.

М.М. Негрич відзначив: «В Коломийському районі проводиться широке обговорення концепції з громадами сільських, селищних рад. Також, проводяться кущові семінари та «круглі столи» за участю начальників відділів та управлінь райдержадміністрації, сільських, селищних голів щодо роз’яснення Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні.

Концепцію реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні розроблено з урахуванням вимог Європейської хартії місцевого самоврядування, положень Програми економічних реформ на 2010 – 2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава» з метою якісного підвищення спроможності органів місцевого самоврядування здійснювати регулювання і управління суттєвою частиною суспільних справ, які належать до їхньої компетенції, в інтересах населення».

Поділитися: