Голова Коломийської райдержадміністрації М.М. Негрич провів оперативну нараду з питань реалізації завдань Президента України В.Ф.Януковича щодо соціально-економічного та культурного розвитку регіону

23.12.2013
Голова Коломийської райдержадміністрації М.М. Негрич провів оперативну нараду з питань реалізації завдань Президента України В.Ф.Януковича щодо соціально-економічного та культурного розвитку регіону

23 грудня 2013 року голова Коломийської райдержадміністрації М.М. Негрич провів оперативну нараду з питань реалізації завдань Президента України В.Ф.Януковича щодо соціально-економічного та культурного розвитку регіону, обговорили підсумки результатів 2013 року, плани на 2014 рік з першим заступником, заступниками голови, керівником апарату райдержадміністрації та начальниками структурних підрозділів райдержадміністрації.

Голова райдержадміністрації М.М.Негрич відзначив: «Відповідно до пріоритетних напрямів програми Президента України Януковича В.Ф. «Україна – для людей», та соціальних ініціатив, Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава» та з метою вирішення актуальних питань життєдіяльності району особлива увага приділялася організації виконання завдань і заходів Програми соціально-економічного та культурного розвитку Коломийського району на 2013 рік і основні напрями розвитку на 2014 і 2015 роки в Коломийському районі реалізуються заходи щодо забезпечення добробуту населення, створення належних умов та розвитку інфраструктури населених пунктів району, адже – це одна із умов соціальної справедливості».

На нараді розглянуто питання про проведення районної Комісії з питань розгляду заяв щодо надання кредитів для розвитку та підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім», виїзд на добудову блоку №2 П’ядицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів,засідання колегії Коломийської райдержадміністрації, засідання круглого столу на тему «Про надання адміністративних послуг».

Поділитися: