ГО «Вектор прав людини» запрошує взяти участь у створенні збірки досвідів з онлайнової психологічної та правової допомоги

01.02.2023

ГО «Вектор прав людини» запрошує взяти участь у створенні збірки досвідів з онлайнової психологічної та правової допомоги

Організатори пропонують поділитися своїм досвідом надання онлайнової психологічної та правової допомоги в умовах війни рф проти України та додати історію про «гарячу лінію» у публікацію.

Минулого року була запущена «Лінія психологічної та правової допомоги від ГО «Вектор прав людини» як реакція на наслідки повномасштабного вторгнення рф на територію України.

«На перших етапах вона мала назву «Психологічна та правова допомога для людей з інвалідністю в умовах воєнного стану», що відображала нашу основну цільову аудиторію. Робота розпочалась 12 квітня. Згодом реагуючи на запити, що ми отримували, розширили коло людей, яким надаємо допомогу, адже кількість потерпілих від війни, на жаль, щодень збільшується», – зазначили в ГО «Вектор прав людини».

Детальніше про лінію допомоги можна дізнатись за посиланням: https://hrvector.org/podiyi/22-12-13-newhl

Команда ГО «Вектор прав людини» підготувала опитувальник, що містить запитання, які допоможуть їм підготувати публікацію, у якій планується зібрати досвіди різних ініціатив про надання онлайнової психологічної та правової допомоги.

Публікація видаватиметься двома мовами: українською та англійською, а також поширюватиметься в Україні та закордоном.

НАВІЩО?

– Забезпечити кращу допомогу людям, які постраждали від війни в Україні, наприклад, лінкуванням до різних ініціатив;

– можливість для різних ініціатив знайти партнерів для співпраці в Україні та закордоном;

– поширити свій досвід в Україні та закордоном;

– генералізувати та зберігти свій досвід допомоги;

– шукати спільні рішення в умовах нових викликів, що постають у роботі.

Поділитися: