"Дзвін пам'яті" пролунав в обласному центрі

22.10.2024

22 жовтня 2024 року в Меморіальному сквері м. Івано-Франківська пролунав "Дзвін пам'яті" за нашими славними Героями, які віддали своє життя за волю і незалежність України.

Поминальне богослужіння очолив Предстоятель Православної Церкви України Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній.

Спільно з Предстоятелем також молилися митрополит Галицький Андрій, митрополит Івано-Франківський і Галицький Іоасаф, намісник Угорницького монастиря єпископ Павло, єпископ-помічник Івано-Франківської єпархії УГКЦ Миколай, духовенство й представники інших церков та релігійних організацій, родичі наших Захисників, представники громадських організацій та численні віряни.

У заході взяли участь голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Світлана Онищук, перший заступник голови Івано-Франківської обласної ради Василь Гладій, голови районних державних адміністрацій та інші представники місцевої влади.

Після завершення молитви нагородами посмертно було відзначено полеглих захисників Батьківщини.

Вічна пам’ять усім, хто віддав свої життя за Україну, за кожного з нас, адже завдяки їхньому героїчному подвигу ми можемо збиратися під відносно мирним небом, молитися, навчатися, працювати кожен на своєму місці.

Вічна слава Героям України!

Поділитися: