Другий етап проєкту «Пліч-о-пліч» в Чернелицькій громаді

15.02.2024

13 лютого 2024 року в рамках ІІ етапу проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», який реалізується за ініціативи Президента України Володимира Зеленського під гаслом: «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО», у Чернелицькій територіальній громаді відбулися змагання з волейболу.


Змагання урочисто відкрили голова Чернелицької селищної ради Іван Скри’пюк, начальниця відділу освіти, молоді й спорту Леся Приймак та головний спеціаліст відділу освіти Ольга Григоришак. Організатори та гості проєкту привітали й підримали команди юних спортсменів закладів загальної середньої освіти Чернелицької територіальної громади, які зібралися у спортивній залі Чернелицького ліцею.


«Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» є важливою платформою для розвитку лідерських якостей та спортивного духу серед учасників освітнього процесу. Такі заходи сприяють підтримці спортивної культури та формуванню здорового способу життя в шкільній спільноті.

Шість команд закладів освіти Чернелицької громади взяли участь у змаганнях: команда “Сокіл” - Чернелицький ліцей, команда “Перемога” - Далешівський ліцей, команда “Факел” - Кунисівська гімназія, команда “Дністер” - Копачинська гімназія, команда «Чайка» - Вільхівська гімназія, команда “Ватра” - Корнівська гімназія.


Не лише захопливі змагання, але й дружня атмосфера у спортивному залі, підтримка вболівальників зробили захід особливим, цікавим та захоплюючим. Змагання були емоційно напруженими, оскільки всі команди закладів освіти були добре підготовлені, вміло володіли технічними прийомами й тактикою волейболу, показали високий рівень командної гри. Це було захоплююче протистояння, у якому юні спортсмени наполегливо змагались за перемогу. Усі учасники отримали велике задоволення від гри та підтримки одне одного.


Переможцями змагань стали такі команди:

І місце здобула команда Чернелицького ліцею “Сокіл”,

ІІ місце - команда Кунисівської гімназії “Факел”,

ІІІ місце - команда Копачинської гімназії “Дністер”.


Організатори проєкту нагородили команди грамотами та медалями за високу майстерність гри, добру фізичну підготовку, вольові якості та спортивні досягнення. Привітали переможців та всіх учасників змагань, побажали наполегливо продовжувати тренування, досягати нових перемог та підтримувати сильний командний дух. Адже наполеглива праця в тилу, активна участь підростаючого покоління в освітньому процесі, зокрема у спортивній галузі, є проявом підримки ЗСУ та віри у спільну Перемогу. Дякуємо тренерам команд за підготовку спортсменів. Дякуємо ЗСУ за можливість проводити змагання!


Наступним видом спорту даного проєкту шкільних ліг стане футзал. Очікуйте!

РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!

#РазомПереможемо

#плічопліч

#шкільніліги

Поділитися: