Дорогу в Отинії вже ремонтують

10.07.2015
Дорогу в Отинії вже ремонтують

8 липня 2015 року голова Коломийської районної державної адміністрації Любомир Глушков та голова Коломийської районної ради Богдан Болюк в селищі Отинія провели робочу нараду, безпосередньо на об’єкті, з першим заступником голови обласної ради Олександром Левицьким, начальником обласного департаменту служби автомобільних доріг Миколою Процівим та активістами селища. В ході зустрічі здійснили огляд ділянки дороги, яка є міжнародного значення та обговорили подальший план виконання робіт. Мова йде про 510 метрів дороги в Отинії.

Представники громади Отинії, нещодавно звернулися за допомогою в обласну державну адміністрацію і попри теперішню ситуацію в державі, влада почула прохання. Мешканці селища в свою чергу, повідомили про готовність виділити з місцевого бюджету в середньому 150 тис. грн. Стільки ж коштів, за словами Олександра Левицького, виділено з обласного бюджету. Решта коштів виділить обласний департамент служби автомобільних доріг.

Голова Коломийської районної державної адміністрації Любомир Глушков та перший заступник голови обласної ради Олександр Левицький подякували Миколі Проціву та активістам селища за співпрацю, адже тільки завдяки спільній праці, вже за короткий термін в Отинії буде дорога.

Поділитися: