Дорогі співвітчизники! Щиро вітаємо вас зі світлим святом Воскресіння Христового.

20.04.2012

У житті кожного християнина Великдень - свято особливо шановане та величне, адже воно об’єднує всіх нас вірою у перемогу світла над темрявою, добра над злом, життя над смертю. Кожен із нас сприймає його з відкритим серцем і чистою душею, почуттям радісної благодаті та очищення, віри у краще майбутнє.

Великодній тиждень-це час для усіх віруючих по-новому оцінити свої помисли, бажання та вчинки, стати добрішими, терплячішими, благороднішими та милосерднішими один до одного. Адже, як твердить Святе Письмо, будь-яка добра справа, зроблена однією людиною на користь іншої є гідною в очах Господніх і з часом обов’язково відплатиться їй сторицею. Ми віримо в те, що така єдність, заснована на віковічних християнських моральних цінностях, буде і надалі надихати всіх нас у вашій спільній справі-будівництві кращої долі на шляхах миру та порозуміння.

Щиро зичимо щастя кожній родині, міцного здоровя, достатку, творчої наснаги в усіх добрих починаннях в імя розквіту суверенної України. Нехай чудесне свято Великодня принесе любов та світло у ваші сім’ї, щирість та добро у взаємини!

Політвиконком Народної Партії

Поділитися: