Делегація профспілкових активістів - освітян Коломийського району відвідала Ужгородську міську організацію профспілки освіти

10.05.2012

З 4 по 6 травня 2012 року делегація профспілкових активістів-освітян району відвідала Ужгородську міську організацію профспілки освіти. В рамках візиту відбулися зустрічі з начальником управління освіти Ужгородської міської ради Мар’яном Комарницьким, головою міської профспілки Любов’ю Попович, працівниками методичного кабінету, директорами та колективами навчальних закладів, знайомство із гімназією.

Під час зустрічі за сприяння заступника голови райдержадмінстарції Лесі Білищак укладено Угоду про міжрегіональне співробітництво в галузі освіти між відділом освіти Коломийської районної державної адміністрації та управлінням освіти Ужгородської міської ради. А також підписано договір про співробітництво між Спаським навчально-виховним комплексом і Ужгородською школою №6. Ужгородські учителі провели для делегації оглядові екскурсії містом, Невицьким замком, розповіли його історію.

У Середнянських підвалах освітяни Коломийщини ознайомилися, як живе вино, провели дегустацію найкращих вин Закарпатського краю, не оминули Мукачівський замок Паланок. У мальовничому куточку Іршавщини на базі «Енергетик» в невимушеній обстановці за щедрим столом обговорили профспілкові справи, обмінялися досвідом ведення профспілкових справ. Наступний день був теж насиченим: Берегівські термальні басейни, фестиваль виноробів у Виноградові, знайомство з Тисою. По дорозі додому ділилися враженнями, відмічали красу Закарпатського краю, талановитість і щедрість його жителів, душевне багатство і доброту побратимів-освітян.

Поділитися: