Черговий робочий візит в територіальні громади району

07.02.2023

Сьогодні заступниця голови райдержадміністрації Ганна Кравчук спільно з представниками Держпродспоживслужби відвідали заклади освіти Підгайчиківської та П'ядицької територіальних громад.

Підгайчиківський ліцей, Загайпільська гімназія, Назірнянська початкова школа Підгайчиківської територіальної громади та Ценявська гімназія П’ядицької територіальної громади розпочали навчальний процес в другому семестрі в очному режимі, тож посадовці промоніторили дотримання в закладах Державних санітарних норм і правил при організації навчання, протиепідемічних та санітарних норм, а також оглянули укриття.

Ганна Кравчук наголосила керівникам закладів на важливості дотримання визначеного Державними санітарними правилами і нормами температурного режиму в загальноосвітніх навчальних закладах, оскільки недотримання може поставити під загрозу навчальний процес та негативно вплинути на здоров’я учнів. Тому, керівники закладів повинні використовувати додаткові джерела живлення (генератори), котрі забезпечать роботу котелень (де це необхідно) чи комфортне перебування дітей в укриттях при оголошенні повітряної тривоги. За словами керівників, у всіх навчальних закладах є в наявності генератори та запаси паливно – мастильних матеріалів для їх роботи.

Загалом обговорили ряд нагальних питань, які виникають в процесі роботи закладів під час воєнного стану та потребують вирішення керівництвом громади.
Працівники Держпродспоживслужби провели моніторингове обстеження навчальних закладів на дотримання карантинних вимог та обмежень та надали відповідні консультації керівникам закладів.

Поділитися: