Чергове засідання колегії Коломийської районної державної адміністрації

28.09.2012
Чергове засідання колегії Коломийської районної державної адміністрації

26 вересня 2012 року в залі засідань районної державної адміністрації відбулось чергове засідання колегії райдержадміністрації під керівництвом голови райдержадміністрації М. Негрича.

Від Івано-Франківської облдержадміністрації на колегії був присутній головний спеціаліст управління тваринництва департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації І.Чернега.

На порядку денному розглянуто питання:

1.Про стан готовності підприємств паливно-енергетичного комплексу та житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2012-2013 років та виконання завдань визначених розпорядженням облдержадміністрації від 05.06.2012р. №382 з цих питань доповідала Л. Глушкова – начальник управління економіки райдержадміністрації.

2.Про хід виконання постанови Кабінету Міністрів України від 23 квітня №342 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 2 березня 2011 року №246 з питань виплати дотації фізичним особам за утримання та збереження молодняка ВРХ до певного віку та перспективи розвитку галузі тваринництва в районі доповідав П.Гайдейчук - начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації.

3.Про стан військового обліку та бронювання в органах місцевого самоврядування, організаціях, підприємствах, установах Коломийського району доповідав О.Пархоменко військовий комісар Коломийського ОМВК.

З усіх розглянутих питань прийнято конструктивні рішення.

Івано-Франківська область перша в Україні стала повноцінним членом Ради регіонів Європейського Союзу. На міжрегіональне співробітництво, розвиток регіонів в бюджеті ЄС передбачається 444 млрд. євро.

Поділитися: