Чергове засідання колегії Коломийської районної державної адміністрації

25.06.2015
Чергове засідання колегії Коломийської районної державної адміністрації

25 червня 2015 року в залі засідань Коломийської районної державної адміністрації відбулось чергове засідання колегії райдержадміністрації під керівництвом голови районної державної адміністрації Любомира Глушкова за участю голови районної ради Богдана Болюка, керівників відділів і управлінь райдержадміністрації, районних установ, підприємств, організацій, сільських, селищних голів.

Відповідно до листа командування військової частини - польова пошта В0259 до керівництва Коломийської районної державної адміністрації за зразкове виконання батьківських обов’язків та патріотичне виховання сина Козоріза Олега Васильовича - старшого лейтенанта, учасника антитерористичної операції на сході України - справжнього героя, мужнього бійця, гідного громадянина своєї країни вручено подяки: батькові Козорізу Василю Васильовичу, жителю села Нижній Вербіж Коломийського району, матері Козоріз Марії Степанівні, жительці села Жукотин та дружині Козоріз Оксані Василівні, жительці села Сопів Коломийського району.

Також, вручено грамоти голови райдержадміністрації та голови районної ради працівникам райдержадміністрації за участь у І турі щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» у номінації «Кращий спеціаліст» та «Кращий керівник» та за багаторічну працю, сумлінне виконання своїх обов’язків та з нагоди професійного свята - Дня державної служби.

На колегії розглянуто питання про підсумки проведення комплексу весняно-польових робіт, доповів в.о. начальника управління агропромислового розвитку, завідувач сектором організації виробництва та маркетингу сільськогосподарської продукції управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Миняйло Євген Мирославович.

Прозвітувала начальник управління Пенсійного фонду України в м.Коломия та Коломийському районі Григорчук Галина Петрівна про заходи щодо наповнення Бюджету Пенсійного фонду, в т.ч. шляхом погашення заборгованості платежів до Фонду.

Також, важливу увагу членами колегії приділено питанню «Про завершення 2014-2015 навчального року та хід підготовки до нового 2015-2016 навчального року відповідно до законів України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», про що доповів начальник управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Ігор Петрович Мартинюк.

Прозвітувала про дотримання вимог Закону України «Про державну службу», реалізацію державної кадрової політики та стан кадрової роботи в Коломийській районній державній адміністрації за І півріччя 2015 року завідувач сектором кадрової роботи апарату райдержадміністрації Прокопів Оксана Романівна.

По всіх розглянутих питаннях прийняті відповідні конструктивні рішення.

Поділитися: