Чергова благодійна допомога для Коломийщини меценатів з Німеччини

09.09.2013

Упродовж останніх років у Коломийському районі реалізовують заходи щодо подальшого покращення якості надання медичної допомоги населенню, зміцнення матеріально-технічної бази закладів здоров’я, передбачених державними, регіональними програмами з питань охорони здоров’я.

За сприяння голови Коломийської райдержадміністрації активно допомагає Коломийській центральній районній лікарні, дитячій лікарні, пологовому будинку, Ковалівському стаціонарному відділенню територіального центру родина Шуманнів з Німеччини. Вони передають для українців візки, функціональні ліжка, тумбочки, матраци, телевізори та інше необхідне обладнання.

Нещодавно для мешканця Ковалівського стаціонарного відділення територіального центру голова райдержадміністрації М.М. Негрич привіз ще й ходунки. Чоловік висловив щиру вдячність людям, які піклуються про його здоров’я, зокрема голові райдержадміністрації, який зініціював дружбу з німецьким подружжям, і відзначив, що після важкої травми завдяки спеціальному ліжку та ходункам чоловік відчув значне полегшення, і знову вчиться ходити.

Родина Шуманнів задоволена співпрацею з Коломийщиною, адже гуманітарна допомога доходить до найбільш потребуючих.

Поділитися: