950 учнів з Коломийщини візьмуть участь у обласному конкурсі "Серцем єдиним, ми – Україна"

19.03.2024

Саме під такою назвою на Прикарпатті відбуватиметься творчий конкурс, проведення якого ініціювала голова обласної державної адміністрації - начальниця обласної військової адміністрації Світлана Онищук.

Мета проєкту "Серцем єдиним, ми - Україна" - підсилити національно-патріотичне виховання школярів, підтримати обдарованих дітей та сприяти їхньому психоемоційному розвантаженню.

До участі у конкурсі запрошуються учнів 8-11 класів з усіх шкіл Івано-Франківської області.

Слід зазначити, що всі заклади загальної середньої освіти 13 територіальних громад нашого району подали заявки на участь у цьому масштабному та цікавому конкурсі.

За інформацією керівників органів управління освітою територіальних громад Коломийщини, заявки на участь у обласному конкурсі «Серцем єдиним, ми - Україна" подали 102 заклади загальної середньої освіти,
презентуватимуть свої проєкти на територіальному рівні майже 950 учасників. Команди змагатимуться у вокальному та хореографічному мистецтві. Також писатимуть твори про подвиги Захисників, які пізніше опублікують в збірнику.

По завершенню територіального рівня, проходитиме районний етап.

Заключний (обласний) етап завершиться галаконцертом в Івано-Франківській обласній філармонії. На переможців очікують цінні призи та відпочинок за кордоном.

Поділитися: