6 пікапів передали для Збройних Сил України від Коломийського району

12.10.2023

6 пікапів привезених волонтерами з-за кордону, на звернення голови Коломийської районної військової адміністрації Любомира Глушкова, передали для Збройних Сил України від Коломийського району.

Автомобілі вдалося отримати за сприяння Британської організації «Jeeps for peace». Організація заснована у серпні 2022 року Стюартом Фордом разом з іншими однодумцями, серед яких і Домінік Харріс. Мета організації - забезпечувати українських бійців автомобілями наповненими різноманітними необхідними засобами.

Стюарт передавав різноманітну гуманітарну допомогу українцям: це і медикаменти, їжа, автомобілі, які є вкрай необхідними на фронті.

За незламну позицію у боротьбі з російським агресором заступник голови обласної державної адміністрації Віталій Ільчишин нагородив медалями «Доблесть Прикарпаття» Стюарта Форда та Домініка Харріса.

Особлива подяка жителю Коломийщини, представнику організації «Jeeps for peace» Василю Мадяру, який вже неодноразово здійснював координацію діяльності щодо передачі благодійної допомоги, а також громадській організації «Військові капелани».

Разом до Перемоги!

Поділитися: