26 січня - День працівника контрольно-ревізійної служби України

26.01.2023

26 січня 1993 року був підписаний Закон «Про державну контрольно-ревізійну службу в Україні». З того часу 26 січня святкується як День працівника контрольно-ревізійної служби України.

Шановні працівники контрольно-ревізійної служби!
Щиро вітаємо вас з професійним святом!
Відзначення цього свята на державному рівні свідчить про важливість вашої професії. Від вашої діяльності значною мірою залежить наповнення бюджетів та ефективне використання бюджетних коштів.
Від вашої енергії та наполегливості значною мірою залежить збереження майна, ведення бухгалтерського обліку і фінансової звітності.
Саме ви стоїте на варті фінансового законодавства нашої громади, держави, дбаючи про прозорість та безпеку бюджетної сфери.
Завжди пам’ятайте, верховенство права, законність, висока відповідальність, професіоналізм, доброчесність та неупередженість мають бути основоположним принципами вашої роботи. Саме від цього значною мірою залежить фінансова дисципліна та вирішення важливих соціально-економічних завдань.
Висловлюємо вам щиру подяку за вашу працю на благо Батьківщини. Бажаємо вам високого професіоналізму, вагомих здобутків, принциповості, відповідальності в повсякденній роботі, міцного здоров’я, довголіття, оптимізму і віри в те, що спільними зусиллями ми змінимо ситуацію в державі на краще.

Поділитися: