24 серпня - День незалежності України

26.08.2011

Вітання голови Коломийської районної державної адміністрації Михайла Негрича з Днем незалежності України

Дорогі співвітчизники!

Щиро вітаю вас з Днем незалежності України.

Наша країна, наш народ двадцятий раз святкує річницю, відколи здійснилася споконвічна мрія українців, - бути господарями на своїй прекрасній землі. Майже тисячу років, з часів Київської Русі, українці прагнули вільно жити, сповідувати своєї традиції та звичаї, не знаючи при цьому поневірянь та утисків. Та історичні умови склалися так, що на українській землі панували народи-сусіди. Та, попри все, українці боролися за свою свободу і врешті здобули державність.

Безумовно, ці роки незалежності стали випробуванням для всіх нас - випробуванням на зрілість, на самоповагу, на толерантність. І не може бути сумніву в тому, що працелюбний народ України в змозі поліпшити життя у своїй власній державі. Тій державі, що вистраждала поколіннями українців, за які віддано стільки життів і крові наших предків.

Ми впевнені, що історичні зміни, які відбулися в Україні минулого року, надихнули серце кожного українця на нові великі звершення.

Дорогі друзі! Бажаю вам здоров’я, щастя, успіхів у всіх ваших справах, і нехай любов до Батьківщини надихає вас на нові звершення, на нові добрі справи в ім’я України та її майбутніх поколінь.

З великим святом вас! Слава Україні!

Голова районної державної адміністрації Михайло Негрич

Поділитися: