23 серпня - День Державного Прапора, 24 серпня - День Незалежності України

29.08.2014

Щиро вітаю Вас з нашими найбільшими національними святами Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!

Безумовно, ці роки незалежності стали випробуванням для всіх нас - випробуванням на зрілість, на самоповагу, на толерантність. І не може бути сумніву в тому, що працелюбний народ України в змозі поліпшити життя у своїй власній державі. Тій державі, що вистраждана поколіннями українців, за які віддано стільки життів і крові наших земляків. Ми впевнені, що історичні зміни, які відбулися в державі, надихнули серце кожного українця на нові великі звершення.

Сьогодні наше завдання, завдання усіх громадян України – зробити усе, аби наповнити незалежність нашої країни справжнім змістом, докласти максимум зусиль і снаги, аби наблизити пору розквіту нашої Батьківщини.

В День Незалежності України, ми вітаємо усіх, хто своїми діями докладається до нашої спільної справи – розбудови нової європейської держави України. Бажаю, щоб кожен день нашого майбуття гідно доповнював історію нашої держави новими успіхами та досягненнями, втіленням перспективних ідей та задумів, адже лише тверда віра, самовіддана праця та згуртування всього народу навколо національної ідеї забезпечить подолання всіх перешкод становлення процвітаючої і духовно багатої демократичної держави. Нехай наш прапор завжди гордо майорить над Україною та буде надійним оберегом у всіх наших справах та помислах.

Бажаю Вам миру, віри, злагоди, наснаги та твердого духу. Нехай світлі почуття патріотизму та любові окрилюють Вас на нові звершення в ім’я незалежної України! Слава Україні!

Голова райдержадміністрації Михайло Бойко

Поділитися: