23 червня 2015 року - День державної служби

25.06.2015
23 червня 2015 року - День державної служби

Шановні працівники органів державної служби!

Державний службовець – представник особливої професії, що несе відповідальність за стан справ як у конкретному регіоні, так і у державі в цілому. Нехай і надалі ваш професіоналізм, високі моральні та ділові якості, відданість справі сприяють зміцненню стабільності у суспільстві, економічному зростанню України, підвищенню добробуту громадян.

Самовіддана праця на благо держави і народу в усі часи вважалась винятково почесним і відповідальним обов’язком громадян. Українське суспільство покладає на державних службовців особливо відповідальні завдання, чекає від них компетентності, ініціативи та творчого ставлення до справи.

Бажаємо всім Вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, нових звершень у справі служіння народу та нових здобутків в ім’я великого майбутнього України. Нехай кожен день вашого життя буде щасливий і радісний, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку.

Бажаємо, щоб громадський авторитет державної служби України базувався на визнанні фаховості і прозорості, а також того, що вона виконує найзначнішу соціально-гуманітарну місію – забезпечує виконання державою усіх зобов’язань перед своїми громадянами.

Нехай наступні роки будуть сповнені творчим натхненням, життєвою енергією, добром, злагодою, впевненістю в завтрашньому дні нашої держави!

З повагою

Голова Коломийської Голова Коломийської

районної державної районної ради

адміністрації

Любомир Глушков Богдан Болюк

Поділитися: