17 листопада - День працівників сільського господарства

19.11.2013

Шановні працівники сільського господарства!

Щиро вітаю Вас з нагоди свята – Дня працівників сільського господарства!

Сільське господарство у нашій країні - це становий хребет економіки, запорука стабільності і впевненості в майбутньому. У сільському господарстві формується вагома частка валового внутрішнього продукту держави, а унікальність природних ресурсів галузі створює практично необмежений потенціал економічного зростання.

З давніх-давен Україна славилася добрими, талановитими та працьовитими людьми. Наша держава була і залишається осередком міцних та усталених сільськогосподарських традицій. Завдяки “золотим рукам”, мудрості, досвідченості аграріїв живе наша українська нива.

Це свято воістину всенародне, адже від результатів вашої діяльності значною мірою залежить здоров’я, добробут і процвітання України.

Ми свідомі того, що для повного відродження села треба ще багато зробити. Передусім втілити комплексну програму державної підтримки сільгоспвиробника, створити сучасну і дієздатну інфраструктуру агропромислового комплексу, забезпечити належні умови для достойного життя селян.

Нехай не переводиться селянський рід на українській землі, а праця відданих їй трударів буде належно поцінованою. Велика подяка вам за любов до землі, терпіння і витримку.

Зі святом вас, дорогі трудівники села! Хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всього українського народу.

Голова райдержадміністрації Михайло Негрич

Поділитися: