1 грудня - День працівників прокуратури України

01.12.2022

Шановні працівники прокуратури!

З нагоди Вашого професійного свята прийміть сердечні вітання та слова щирої вдячності за особистий вклад кожного із Вас у благородну справу зміцнення законності та правопорядку!

З перших днів незалежності України, Ви активно втілюєте в життя принципи верховенства права, міцно стоїте на варті Закону в усіх сферах суспільного життя, координуєте роботу правоохоронних органів у боротьбі з корупцією і організованою злочинністю, приймаєте участь у вдосконаленні законодавства.

Запорука побудови незалежної прокуратури у сучасній країні – це в першу чергу робота команди, яка здатна протистояти щоденним викликам і керуватися виключно Конституцією України та її законами. Українці розраховують на Вашу професійність, чесність та принциповість. І я впевнений, що усі ці якості допоможуть Вам успішно виконати всі покладені на Вас завдання і здобути ще більшу повагу людей.

Хочу подякувати Вам за гідне і сумлінне виконання службових обов’язків, ініціативність, принциповість та самовіддачу, які сприяють стабільності та правопорядку в нашому районі, процвітанню європейської держави і захисту українського народу.

Бажаю Вам міцного здоров'я, щастя і благополуччя, мирного неба над нашою Україною та наполегливості в досягненні благородної мети – забезпечення панування Права і Закону в ім’я Людини і зміцнення авторитету України.

Начальник районної військової адміністрації Любомир Глушков

Поділитися: